Nollaa suodatus
Tuulivoimahankkeen tiedotus modernilla tyylillä someen

Neova ja Afry yhteistyössä halusivat tiedottaa jättihankkeen ensimmmäisistä konkreettisista askelista seuraajilleen. 175-metrisen tuulimittausmaston pystytyksen taltioinnista vastasi yhteensä 9 eri kameraa ja kaksi kuvaajaa. 3 päivän työkokonaisuudesta editoitiin minuutin video, jotta katsojat näkevät että nyt alkaa tapahtua.

Esittelyvideo hydrauliikka-tankkien optimoinnin testausmahdollisuuksista

Parker Hannifin halusi esitellä Urjalan tehtaan testilaboratorion testausmahdollisuuksia. Kun kerrontaan liittyyä paljon lukuja, on paras kerrontapa tekstigrafiikan ja kuvituskuvan yhdistelmä.

Yritysesittely, joka näyttää mistä on kyse! Isot koneet ja giganttiset tyylimyllyt taltioitiin maasta ja ilmasta

BB Logistics halusi esitellä satamalogistiikan toimintaansa näyttävällä kuvamateriaalilla. Valtavia tuulimyllyjä lastaamaan tarvitaan isoja koneita ja rekkoja. Kerronta videoon tehtiin tekstigrafiikalla ja kuvauksissa drone oli kultaakin kalliimpi.

Esittelyvideo, joka pitää otteessaan minidokkarin keinoin

Valmet halusi esitellä Valmet Performance Center -etähallintajärjestelmänsä toimivuutta ja etuja asiakas-casen kautta. Video sai esittelyvideon, referenssivideon ja mikrodokkarin piirteitä.

Esittelyvideo Valmetin pilotointipalvelusta paperinvalmistajille

Valmet halusi esitellä Jyväskylän paperiteknologiakeskuksen paperikoneella tehtäviä pilotointipalveluitaan kansainvälisille asiakkailleen. Haastatteluista ja kuvituskuvista koostuvaan videoon liitettiin myös arkistosta löytyneitä asiakkaiden kokemuksia, jolloin esittelyvideoon saatiin mukaan myös asiakkaiden kokemuksia.

Yritysesittely, jossa työntekijät saavat puheenvuoron

MTC Flextek halusi kertoa automaatioratkaisuja tarjoavan perheyrityksen tarinaa antaen myös työntekijöille puheenvuoron.

Lanseerausvideo maailman nopeimmalle säätöpöydälle

Treston lanseerasi maailman nopeiten säätyvän Quick Edge Workstation -pöydän kansainvälisille markkinoille. Videosta tehtiin lisäksi useita kieliversioita. Lanseerausvideolla saatiin ytimekkäässä paketissa tietoa ja fiilistä uudesta tuotteesta, vanhoille ja uusille asiakkaille.

Asiakastarina Caterpillar-koneiden keskeltä

Treston halusi esitellä Avesco CAT:n uusiin toimitiloihin toimitettua teollisuuskalustekokonaisuuttaan. Asiakastarina toteutettiin ilman videohaastattelua, puhelinhaastattelun tietojen pohjalta, ja käyttämällä ulkopuolista spiikkaajaa.

Robottiratkaisun esittelyvideo teollisuuden toimijoille

ABB ja Treston halusivat esitellä uuden liikuteltavan yhteistyörobotti-konseptinsa teollisuusyrityksille. Videon spiikkaajana päätettiin käyttää AI-robottipuhujaa, jolla haluttiin korostaa robotti/AI -työn erilaisia mahdollisuuksia.

Ohjevideo, joka neuvoo, opastaa ja myy

Treston halusi kouluttaa asiakkaitaan ergonomisen teollisuusvaunun valinnassa. Lavastetuista kohtauksista kuvattuun videoon tehtiin spiikkaus ja tekstianimaatiota. Videosta tehtiin viisi kieliversiota.

Viimeistelty esittelyvideo, joka neuvoo ja opastaa.

Treston halusi neuvoa ja opastaa yleisöään tuotantolinjan staattisen sähkön hallinnassa. Lavastetuista kohtauksista kuvattuun videoon tehtiin spiikkaus ja tekstianimaatiota. Videosta tehtiin 6 kieliversiota.

Vakuuttava mainosvideo, joka ottaa luulot pois muilta paperilehtiöiltä!

Modestone halusi esitellä mullistavan paperilehtiön ja vahvistaa brändimielikuvaa. Studiokuvauksissa satoi vettä ja hiekkaa.

Brändivideo, joka pysäyttää katsojan

Miten kertoa tuotteesta, joka täytyy nähdä? Sauhun valoseinä on hämmästyttävä tuote. Vaikuttava video tehtiin pienellä budjetilla, mutta tunnelmasta tinkimättä! Let there be light!

Väylä Rita
Hankevideo, joka esittelee infrahankkeen saavutukset kiinnostavasti ja visuaalisesti

Väylävirasto halusi esitellä pääradan turvalaitteiden uusimishankkeen tuloksia visuaalisesti inspiroivalla videolla. Katsojien mielestä lopputulos pesee powerpoint-esityksen!

Timelapsevideo talon pystytyksestä

Älvsbytalo halusi näyttää kuinka nopeasti tehtaalla valmiiksi tehty talo pystytetään Ideaparkin pihaan. Timelapsevideolla voitiin näyttää yhden yön tapahtumat nopeutettuna.