Menu
North Arrow Films logo

Videoita jotka osuvat maaliin

VIDEOITA JOTKA OSUVAT MAALIIN

Tiimi & Yhteystiedot

CEO, tuottaja Jousia Lappikehys

Jousia Lappi

Tuottaja, leikkaaja, äänisuunnittelija

jousia@northarrowfilms.fi

045 7877 3827

 

TAMK:n elokuvan ja television koulutusohjelmasta valmistunut Jousia on urallaan nähnyt laajasti video- ja tv-tuotantoja aina Pikku Kakkosesta mainoselokuviin. Monipuolisen kokemuksen myötä hän osaa hahmottaa erilaisten tuotantojen kokonaisuuksia. Hyvien videoiden lisäksi Jousia pitää tärkeänä sitä, että tuotanto on asiakkaille inspiroiva ja mukava kokemus.

Kuvaaja, Dop, Juhana Sarkkikehys

Juhana Sarkki

Kuvaaja, DoP

juhana@northarrowfilms.fi

 

 

Juhana on kouluttautunut elokuvan kuvaamiseen ja valaisuun. Hän vastaa erityisesti mainosvideoiden visuaalisuudesta. Juhana on työskennellyt muunmuassa useiden suomalaisten draamasarjojen kuvausryhmissä.

Videokuvaaja Hannu Korpelakehys

Hannu korpela

Videokuvaaja, valokuvaaja, dronekuvaaja

hannu@northarrowfilms.fi

 

 

Hannu on työskennellyt videokuvauksen parissa kymmenen vuotta. "Taivaallisia kuvakulmiakin" on kertynyt jo reilun viiden vuoden ajalta. Hannu työskentelee tuotannoissamme useimmiten esittely ja tapahtumavideoiden sekä aftermovieiden parissa.

 

Viestinnän asiantuntija, FM Maria Lappikehys

Maria Lappi

Viestinnän asiantuntija, FM

maria@northarrowfilms.fi

 

 

Maria hoitaa viestintään ja teksteihin liittyviä asioitamme. Hän tuottaa yritysviestinnän sisältöjä (mm. uutiskirjeet ja yritysblogit), tekee käsikirjoituksia, toimittaa haastatteluita ja kirjoittaa tarvittaessa videomateriaalin kylkeen tekstiaineistoja. Marian työkielet ovat suomi ja englanti.

Tiimimme kasvaa tuotannon tarpeiden mukaan. Yhteistyöverkostomme on laaja ja käytämme projekteissamme vain luotettavimpia ja tuntemiamme ammattilaisia.

 

 

OTA YHTEYTTÄ

VOIT MYÖS PYYTÄÄ SUORAAN TARJOUSTA VIDEOLLESI

Lähetä viesti

Kiitos viestistäsi! Viestin lähettäminen ei onnistunut...

rekisteriseloste ja tietosuoja

 

NORTH ARROW FILMS OY
Y-TUNNUS 3002368-4