Menu
North Arrow Films logo varjolla

Videoita jotka osuvat maaliin

VIDEOITA JOTKA OSUVAT MAALIIN

Tiimi & Yhteystiedot

CEO, tuottaja Jousia Lappikehys

Jousia Lappi

Tuottaja, leikkaaja, äänisuunnittelija

Email: jousia@northarrowfilms.fi

Puh. 045 7877 3827

 

Jousia on urallaan nähnyt video- ja tv-tuotantoja monelta kantilta aina Pikkukakkosesta mainoselokuvaan. Näin ollen hän pystyykin hahmottamaan tuotantojen kokonaisuuksia hyvin. Jousia on valmistunut Tampereen ammattikorkeakoulusta elokuvan- ja television koulutusohjelmasta. Jousian aiempi työura koulumaailmassa vahvistaa osaamista ihmisten kanssa työskentelemiseen.

Kuvaaja, Dop, Juhana Sarkkikehys

Juhana Sarkki

Kuvaaja, DoP

juhana@northarrowfilms.fi

 

 

Juhana on kouluttautunut elokuvan kuvaamiseen ja valaisuun. Hän vastaa erityisesti mainosvideoiden visuaalisuudesta. Juhana on työskennellyt muunmuassa useiden suomalaisten draamasarjojen kuvausryhmissä.

Videokuvaaja Hannu Korpelakehys

Hannu korpela

Videokuvaaja, dronekuvaaja

hannu@northarrowfilms.fi

 

 

Hannu on työskennellyt videokuvauksen parissa kymmenen vuotta. "Taivaallisia kuvakulmiakin" on kertynyt jo reilun viiden vuoden ajalta. Hannu työskentelee tuotannoissamme useimmiten esittely ja tapahtumavideoiden sekä aftermovieiden parissa.

 

Viestinnän asiantuntija, FM Maria Lappikehys

Maria Lappi

Viestinnän asiantuntija, FM

maria@northarrowfilms.fi

 

 

Viestinnän asiantuntijamme Maria hoitaa haastatteluihin, sisällöntuotantoon ja teksteihin liittyviä asioitamme. Maria toimittaa haastatteluvideoita sekä tuottaa ja hioo videotuotantoihin liittyviä erilaisia tekstimateriaaleja. Iloisen ja kannustavan Marian seurassa on rentoa esiintyä kameran edessä, pohtia käsikirjoitusideoita tai tarkistaa pilkkujen paikkoja. Marian työkielet ovat suomi ja englanti, joten apua saa myös vaikkapa käännösasioissa.

Tiimimme kasvaa tuotannon tarpeiden mukaan. Yhteistyöverkostomme on laaja ja käytämme projekteissamme vain luotettavimpia ja tuntemiamme ammattilaisia.

 

 

OTA YHTEYTTÄ

VOIT MYÖS PYYTÄÄ SUORAAN TARJOUSTA VIDEOLLESI

Lähetä viesti

Kiitos viestistäsi! Viestin lähettäminen ei onnistunut...