Menu

Videoita jotka osuvat maaliin

Tiimi & Yhteystiedot

CEO, tuottaja Jousia Lappikehys

Jousia Lappi

Tuottaja, leikkaaja, äänisuunnittelija

jousia@northarrowfilms.fi

045 7877 3827

 

TAMK:n elokuvan ja television koulutusohjelmasta valmistunut Jousia on urallaan nähnyt laajasti video- ja tv-tuotantoja aina Pikku Kakkosesta mainoselokuviin. Monipuolisen kokemuksen myötä hän hahmottaa erilaisten tuotantojen kokonaisuudet. Hyvien videoiden lisäksi Jousia pitää tärkeänä sitä, että tuotanto on asiakkaille inspiroiva ja mukava kokemus.

Kuvaaja, Dop, Juhana Sarkkikehys

Juhana Sarkki

Kuvaaja, DoP

juhana@northarrowfilms.fi

 

Juhana on kouluttautunut elokuvan kuvaamiseen ja valaisuun. Hän vastaa erityisesti mainosvideoiden visuaalisuudesta. Juhana on työskennellyt muunmuassa useiden suomalaisten draamasarjojen kuvausryhmissä.

Videokuvaaja Hannu Korpelakehys

Hannu korpela

Videokuvaaja, valokuvaaja, dronekuvaaja

hannu@northarrowfilms.fi

 

Hannu on työskennellyt videokuvauksen parissa toistakymmentä vuotta. Hannu työskentelee tuotannoissamme useimmiten yritysesittelyiden, somevideoiden ja ohjevideoiden parissa.

 

Viestinnän asiantuntija, FM Maria Lappikehys

Maria Lappi

Viestinnän asiantuntija, FM

maria@northarrowfilms.fi

 

Maria hoitaa teksteihin, käsikirjoituksiin ja viestintään liittyviä asioitamme. Hän tuottaa yritysviestinnän sisältöjä niin asiakkaillemme, kuin meillekin. Lisäksi Maria toimittaa videohaastatteluita ja kirjoittaa tarvittaessa videomateriaalin kylkeen tekstiaineistoja. Marian työkielet ovat suomi ja englanti.

Tiimimme kasvaa tuotannon tarpeiden mukaan. Yhteistyöverkostomme on laaja ja käytämme projekteissamme vain luotettavimpia ja tuntemiamme ammattilaisia.

 

 

OTA YHTEYTTÄ

Lähetä viesti

Kiitos viestistäsi! Viestin lähettäminen ei onnistunut...

North Arrow Films Oy

Y-tunnus: 3002368-4

Tampere