Kumppanuutta yrityksille, jotka haluavat erottua massoista ja saavuttaa huikeita tuloksia.

Tiimimme kasvot

Ammattina liikkuva kuva, jolla voit tuottaa lisäarvoa ja saavuttaa tavoitteitasi

Asenteena kumppanuus

Pyrimme luomaan pitkäkestoisia asiakassuhteita. Kun opimme tuntemaan yrityksesi toimintaympäristöä, asiakkaita ja brändiä, saat entistä tarkemmin kohdennettuja ja yrityksen näköisiä videoita – pienemmällä työllä ja edullisemmalla hinnalla.

Ideointi ja tavoitteellisuus

Ideoinnissa pyrimme omaperäisyyteen ja luovuuteen, pitäen tavoitteen kirkkaana mielessä. Joskus ehdotamme useampaa erilaista toteutusideaa. Ideointi on järkevintä silloin, kun budjetti on selvillä. Usein erilaiset ideat ovat myös toteutukseltaan erihintaisia.

100% tyytyväisyystakuu

Haluamme, että voimme olla yhdessä ylpeitä videostasi. Lupaamme 100 % tyytyväisyystakuun, joka tarkoittaa sitä, että emme rajoita palautekierroksia kahteen tai kolmeen. Jatkamme videon editointia tai viimeistelyä, kunnes olet täysin tyytyväinen lopputulokseen! Tässä olemmekin onnistuneet erinomaisesti. Projektin jälkeisessä palautekyselyssä videotuotantoasiakkaistamme 100 % suosittelisi meitä eteenpäin.

Läpinäkyvyys ja selkeys

Pyrimme puhumaan asioista ymmärrettävästi ja kertoa selkeästi, mitä tietoja tai materiaaleja tarvitsemme sinulta ja mitkä asiat me hoidamme. Pidämme myös kiinni tarkasti sovituista aikatauluista sekä budjetista! Yllättäviä piilokuluja ei tule, vaan kerromme aina, mitä tarjoukseen sisältyy ja mitä ei. Lähes kaikki tuotantomme tehdään yhdellä hintalapulla, joka pitää. Voit myöhemmin ostaa kustannustehokkaita lisäpalveluita, kuten erilaisten versioiden editointeja.

Skaalautuvuus

Videotuotannon ammattilaisina huomaamme tilanteet, joissa samaa videota tai samaa videomateriaalia voi hyödyntää useammassa tilanteessa. Ehdotamme rohkeasti, kuinka tuotetusta materiaalista voisi saada mahdollisimman paljon hyötyä. Yleensä videomateriaalin kuvaukset ovat projektin kallein osio, joten pienellä lisäpanostuksella voit saada yhdestä videosta monta erilaista videota erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Fokus videotuotannossa

Olemme videotuotantoa ja livestreamausta tuottava yritys, mutta teemme muutakin. Pystymme äänittämään podcastit, ottamaan valokuvat tai taittamaan somekampanjan kuvat. Kumppaniemme kautta voit saada myös mainostoimistopalveluita ja verkkosivujen tuotantoa.

Avaimet käteen

Mieluiten toimitamme avaimet käteen eli videon suunnittelusta viimeisteltyyn tuotteeseen asti. Joskus asiakas tarvitsee vain kuvaajan tunniksi tai editoinnin valmiista materiaalista. Kaikki tämä onnistuu. Kysyvä ei tieltä eksy!

North Arrow Films numeroina

10

Vuotta toimintaa takana

4

Työntekijää

250+

Onnistunutta projektia

100%

Tyytyväisyystakuu

6/5

Tarkkuus projekteissa

Ja palanen perfektionismia…