Somevideo kerää uusia silmäpareja ja tykkäyksiä

Someen tarvittaisiin kiinnostavaa sisältöä, ja yritystä tai brändiä pitäisi tehdä tutuksi kohderyhmälle. Ratkaisu on somevideo. Somevideo on somekanaviin optimoitu lyhyt video, jolla saat nopeasti näkyvyyttä ja tavoitat kätevästi kohderyhmäsi.

Somevideo voi viihdyttää, opastaa, markkinoida, tiedottaa, brändätä, esitellä…

Parhaiten katseluita keräävät viihdyttävät tai opastavat videot. Myös yrityksen arkisen asian näyttäminen, kuten kiinnostavan koneen toiminnan kuvaaminen, voi olla menestyneen somevideon aiheena.

Somevideo on näyteikkuna yritykseesi ja tärkeä osa sisältömarkkinointia. Somevideo voi olla asiakkaan ensimmäinen kosketus brändiisi tai se voi olla suoran myyntiputken ensimmäinen vaihe.

Somevideoissa kantavana teemana on terävä aloitus sekä 15–60 sekunnin kokonaiskesto. Teknisessä toteutuksessa huomioidaan videon katseltavuus puhelimella ja ilman ääniä. Somevideoita on helppo editoida myös muusta videomateriaalista.

Hyödynnä siis mahdollisuus someklippeihin myös muiden videoprojektien yhteydessä!

Löytyykö somekanavistasi jo niihin optimoituja videoita?

Tuntevatko potentiaaliset asiakkaasi tuotteesi tai palvelusi, vai tuleeko heille mieleen ensimmäisenä kilpailijan tarjoama tuote?

Asiakkaillemme tekemiämme somevideoita

Hauska somevideo, joka saa katsojansa pysähtymään

Liikkuva aikuinen halusi nostaa esiin työnantajan erilaisia tapoja tukea työntekijöiden työmatkaliikkumista. Huumorin avulla kerrottiin erilaisia tapoja, sekä ohjattiin katsoja lisätiedon suuntaan.

Tuulivoimahankkeen tiedotus modernilla tyylillä someen

Neova ja Afry yhteistyössä halusivat tiedottaa jättihankkeen ensimmmäisistä konkreettisista askelista seuraajilleen. 175-metrisen tuulimittausmaston pystytyksen taltioinnista vastasi yhteensä 9 eri kameraa ja kaksi kuvaajaa. 3 päivän työkokonaisuudesta editoitiin minuutin video, jotta katsojat näkevät että nyt alkaa tapahtua.

Haastatteluvideo, joka esittelee ihmisen tittelin takana

Visit Tampere halusi esitellä kongressivetäjiä Tampereen kiehtovissa ympäristöissä. Videosarja esitteli yhteensä 8 Congress Ambassadoria omassa Tampere-maisemassaan.

Hauska somemainos, joka haastaa osallistumaan!

Liikkuva aikuinen halusi haastaa työyhteisöjä osallistumaan Porraspäiviin. Humoristinen Hissipoliisi vahti kollegansa hissinkäyttöä niin sosiaalisessa mediassa kuin radiossakin. Videosarjassa on kolme osaa. Tässä Osa 1.

Panphonics kaiuttimen mainosvideo somemarkkinointiin

Panphonicsin halusi näyttäviä mainosklippejä ultraohuista suuntaavista kaiuttimista somemainontaan. Samalla kertaa kuvattiin materiaalit niin esittely- kuin mainosvideoihinkin.

Älvsbytalo
Ainutlaatuisen rakennushankkeen myynti- ja esittelyvideo someen

Älvsbytalo halusi kertoa uudesta ja ainutlaatuisesta Nokialle rakentamastaan kokonaisesta asuinalueesta ja ohjata kiinnostuneet ostajat oikeaan osoitteeseen.

Appro Teaser
Suomen suurimman opiskelijatapahtuman mainosvideo someen

Hämeenkadun Appron teaservideolla aloitettiin tapahtuman markkinointi ja myynti. Video leikattiin edellisenä vuotena kuvatun aftermovien materiaaleista.

Esittelyvideo, joka nostaa vahvuudet esiin

Visit Tampere Convention Bureau halusi esitellä Tamperetta ulkomaisille kongressijärjestäjille juuri oikeassa valossa

Yritysvideo, joka selkeyttää monimutkaisen tuotantoketjun

Neova-group halusi näyttää asiakkailleen kasvuturpeen tuotantoketjun Jalasjärveltä Hollantiin. Vauhdikasta videota kuvattiin maassa, ilmassa ja merellä. Tämä video on somekäyttöön optimoitu versio.

Somevideon hinta

Katso myös halvin videotuotteemme – somevideo light!

Hinta-arvio:

0

0

+alv