Asiakasvideo vakuuttaa tulevat asiakkaasi

Oletko joskus kirjoittanut googleen ”yrityksen nimi kokemuksia?”

Niinpä niin – ennen ostopäätöstä halutaan varmistaa, voiko yritykseen tai tuotteeseen varmasti luottaa tai millaista yhteistyö yrityksen kanssa on.

Näihin kysymyksiin vastaa asiakasvideo.

Joskus asiakas jättää ostopäätöksen tekemättä, koska tuotteesta ”ei löytynyt mitään tietoa netistä”. Yrityksen itsensäkin tuottama tieto olisi siis kelvannut.

Asiakasvideo on tyytyväisen asiakkaasi tarina ja suositus kiinnostavassa videomuodossa. Samalla voit myös esitellä palveluasi lyhyesti.

Asiakasreferenssivideon tavoite on vakuuttaa ostamista vakavasti harkitseva asiakas ja poistaa ostamisen este – epävarmuus tuotteen tai palvelun laadusta.

Asiakastarina koetaan luotettavaksi suositteluksi: puhuja sekä kuullaan että nähdään, ja asiakas esiintyy omilla kasvoillaan ja nimellään.

Asiakasvideot toimivat erityisen hyvin palveluiden markkinoinnissa, ja joskus asiakasvideot voivat korvata yrityksen esittelyvideon.

Asiakkaillemme tekemiämme asiakasvideoita

Asiakasvideo, jossa tyytyväinen asiakas suosittelee palvelua

MTC Flextek halusi kertoa tuleville asiakkailleen, millaisia teollisuuden tuotantohaasteita he ovat ratkaissee Hydrolinella ja millaista yhteistyö on ollut.

Valmetin jättitoimitus kansainväliselle paperivalmistajalle – Asiakastarina

Valmetin toimittama jättimäinen paperikonekokonaisuus Slovakian Ruzomberokiin onnistui loistavasti. Tyytyväinen asiakas kertoo projektista ja yhteistyöstä Valmetin kanssa. Asiakastarinalla kerrotaan myös uusille asiakkaille, miten homma toimii.

Asiakasvideo, jossa tyytyväinen asiakas suosittelee tuotetta

Vapo halusi esitellä tuote-uutuutta asiakkaan sanoin. Haastattelun lisäksi kuvattiin dokumentaarista kuvituskuvaa työskentelystä tallilla, sekä valokuvat markkinointiin. Videosta tehtiin useita eripituisia versioita eri alustoja varten.

Asiakastarina Caterpillar-koneiden keskeltä

Treston halusi esitellä Avesco CAT:n uusiin toimitiloihin toimitettua teollisuuskalustekokonaisuuttaan. Asiakastarina toteutettiin ilman videohaastattelua, puhelinhaastattelun tietojen pohjalta, ja käyttämällä ulkopuolista spiikkaajaa.

Asiakastarina Infra ry:n tyytyväisistä jäsenistä

Infra ry halusi kertoa tekemästään jäsenetu- ja edunvalvontatyöstä. Asiakastarinavideossa pääsevät ääneen yhdistyksen jäsenet, jotka kertovat miksi kannattaa olla Infran jäsen.

MTC Herrmans
Asiakasvideo, jossa tyytyväinen asiakas suosittelee palvelua

MTC Flextek halusi kertoa tuleville asiakkailleen, millaisia teollisuuden tuotantohaasteita he ovat ratkaisseet Herrmanssilla ja millaista yhteistyö on ollut.

Vähän erilainen kulma yritysviestintään

Kierrätysyhtiö Fincumet halusi kertoa vastuullisesta ja turvallisesta tavasta tehdä yhteistyötä sähköyhtiöiden kanssa – mutta jotenkin vähän erilailla kuin muut. Tehtiin siis kesäinen road trip moottoripyörällä Kankaanpäähän sähköyhtiö Vatajankoskelle ja katsastettiin meiningit.

Rekryvideo tuo uusia työntekijöitä

Tampereen Tilapalvelut halusi esitellä laajaa työtehtäväkirjoa ja houkutella uusia työntekijöitä hakemaan tulevissa rekrytoinneissa. Yritystä esittelevä rekryvideo tehtiin asiakastarinan muodossa. Työntekijät saivat kertoa millaista työskentely Tilapalveluilla on.

Asiakasvideon hinta

Hinta-arvio:

0

0

+alv