Mainosvideo tuo vakuuttavuutta, näkyvyyttä ja vahvistaa brändiä

Miksi valitset tuotteen A etkä tuotetta B? Usein alitajuinen mielikuva tuotteesta tai brändistä vaikuttaa ostopäätökseemme. Mainosvideon ydin on mielikuvan ja tunteen luominen ja vahvistaminen. Onnistuneella mainosvideolla voidaan luoda mielikuva esimerkiksi laadukkuudesta, kestävyydestä, ekologisuudesta, edullisuudesta, turvallisuudesta, nopeudesta tai tehokkuudesta.

Mielikuvien lisäksi mainosvideolla pyritään tekemään tuotteesta tai palvelusta tunnettu ja haluttava sekä kerrotaan, miten sitä voi hankkia. Tuote tai palvelu täytyy tietää, jotta sen voi ylipäänsä valita. Ihmiset valitsevat alitajuisesti tutulta vaikuttavia asioita, jos muuta perustetta ei ole.

Mainosvideot ovat yleensä melko lyhyitä, ja jokainen yksityiskohta on loppuun asti hiottu. Mainosvideot ovat ikään kuin pienoiselokuvia, joissa katsojien muistiin poraudutaan huumorin, vauhdin, kauneuden, fiiliksen tai jonkun muun tyylin kautta.

Mainosvideo voidaan tuottaa esimerkiksi Youtubeen, someen tai televisioon tai sitten se voidaan versioida kaikkiin edellä mainittuihin kanaviin.

Onko myymäsi tuotteen tai palvelun mielikuva houkutteleva?

Tuntevatko potentiaaliset asiakkaasi tuotteesi tai palvelusi, vai tuleeko heille mieleen ensimmäisenä kilpailijan tarjoama tuote?

Asiakkaillemme tekemiämme mainosvideoita & lanseerausvideoita

Terveysteknologiatuotteen lanseerausvideo, joka esittelee ja myy

Sharkmedical Innovations halusi esitellä uuden terveysteknologiatuotteensa näyttävällä videolla joka yhdistelee myyntiargumentteja ja nättiä tuotekuvaa. Studiokuvauksissa luotiin terveysteknologialle ominainen kliininen ja puhdas visuaalinen ympäristö.

Trestonin tuotelanseeraus lähtee tarinasta

Tuotteista puhuttaessa on helppoa puhua tuotteen eduista ja ominaisuuksista. Joskus on vaikeampaa keksiä sen ympärille tarina. Kuka tuotetta käyttää? Miksi, ja mitä hän voi saavuttaa tuotteella? Näillä kysymyksillä päästiin alkuun Trestonin tarinallisessa tuotelanseerauksessa.

Panphonics kaiuttimen mainosvideo somemarkkinointiin

Panphonicsin halusi näyttäviä mainosklippejä ultraohuista suuntaavista kaiuttimista somemainontaan. Samalla kertaa kuvattiin materiaalit niin esittely- kuin mainosvideoihinkin.

Omaperäinen tuotevideo mullistavalle hakutyökalulle

Valu Digital halusi kertoa uudesta verkkosivuston hakutyökalusta ja saada asiakkaita varaamaan ajan etäesittelyyn. Tuotanto haluttiin tehdä mahdollisimman pitkälle ilman kuvauksia, joten tuotantotavaksi valikoitui animaatio ja ruutukaappaukset.

Kristo Salmisen tähdittämä humoristinen somekampanja – Jakso 4

Liikkuva aikuinen halusi kertoa, että kevyt liikunta palauttaa työväsymyksestä paremmin kuin sohvalla löhöily ja ohjata uudelle verkkosivustolle etsimään lisää vinkkejä – Pilke silmäkulmassa tietenkin! Videosarjassa on 4 osaa.

Humoristinen sketsivideo (osa 1), joka on luotu green screenin ja visuaalitehosteiden avulla

Toimitusjohtaja Tillikka keskustelee hyvän ja pahan omatuntonsa kanssa. Visuaalitehosteilla luotu kaksiosainen video jatkaa Liikuvalle aikuiselle luotua "Toimitusjohtaja Tillikka" -sarjaa, jolla esitellään huumorin kautta erilaisia työnantajille suunnattuja palveluita.

Vakuuttava mainosvideo, joka ottaa luulot pois muilta paperilehtiöiltä!

Modestone halusi esitellä mullistavan paperilehtiön ja vahvistaa brändimielikuvaa. Studiokuvauksissa satoi vettä ja hiekkaa.

Hauska somemainos, joka haastaa osallistumaan!

Liikkuva aikuinen halusi haastaa työyhteisöjä osallistumaan Porraspäiviin. Humoristinen Hissipoliisi vahti kollegansa hissinkäyttöä niin sosiaalisessa mediassa kuin radiossakin. Videosarjassa on kolme osaa. Tässä Osa 1.

Oivaltava YouTube-mainos uudelle verkkokaupalle

Vapo halusi kertoa uudesta verkkokaupasta, josta voi ostaa kuivikkeita eläimille. Katsojia on syytä varottaa kuivasta huumorista.

Mainosvideon hinta

Hinta-arvio:

0

0

+alv