Menu

Videoita jotka osuvat maaliin

VIDEOITA JOTKA OSUVAT MAALIIN

Kokemuksia ja asiakaspalautteita

Palautteen kerääminen

Keräämme aina kirjallista palautetta projektin jälkeen, jotta voimme kehittää toimintaamme entistä paremmaksi. Pyrimme aina tyytyväiseen asiakkaaseen, mutta meille tyytyväisyys ei tarkoita vaikenemista, jos epäilemme, että lopputulos on matkalla väärään suuntaan. Uskallamme ottaa kantaa ideoihin – tavoitteena on aina tehdä mahdollisimman hyvä video käytettävissä olevin resurssein. Tässä muutamista projekteista saamiamme palautetta ja kokemuksia.

Kokemuksia ja asiakaspalautteita

”North Arrow Films toteutti PhysioToolsille esittely/promovideon. Yhteistyö oli sujuvaa ja mukavaa, tarpeitamme ja toiveitamme kuunneltiin ja tuotantoporukalta tuli hyviä ehdotuksia ja ideoita. Kuvaukset olivat hieno kokemus, johon moni henkilökunnastamme pääsi osallistumaan näyttelijöinä. Kaikki projektissa mukana olleet henkilöt hoitivat hommansa ammattimaisesti ja hyvässä yhteishengessä. Olemme tyytyväisiä sekä projektin kulkuun että lopputulokseen.
– Julia af Ursin, PhysioTools Oy
★★★★★

”North Arrow Films toteutti Suomen suurimman opiskelijatapahtuman, Hämeenkadun Appron, aftermovien 2017. Video vastasi juuri sitä tunnelmaa ja meininkiä mitä halusimmekin ja kaiken lisäksi ylitti vielä odotuksemme. Yhteistyö oli todella mutkatonta ja kaikkia toiveitamme kuunneltiin. Myös tuotantoporukalta tuli paljon hyviä ehdotuksia ja ideoita. Kaiken kaikkiaan olimme todella tyytyväisiä North Arrow Filmsiin!”
– Maria Suutala, Boomi Ry
★★★★★

North Arrow Films toteutti Kriisinhallintakeskuksen 10-vuotisvideon. Yhteistyö oli huippuhyvää, asiat hoituivat aikataulussa ja erittäin ammattimaisesti. Ymmärrettiin asiakkaan tarpeet mutta samalla uskallettiin kertoa oma ammattilaisen mielipide, joka varmisti sen että lopputulos oli erinomainen. Suosittelen erittäin lämpimästi 🙂
– Elina Ollila, CMC-Finland
★★★★★

”Oli mainiota tehdä kaksi musiikkivideota North Arrow:n kanssa! Yhteistyö oli mutkatonta, jälki laadukasta ja kaikki sujui suunnitelmien mukaan aikataulussa”
– Ida Bois, White & Light Oy
★★★★★

”Projektin suunnittelu onnistui varsin jouhevasti. Tuli monia hyviä ideoita toteuttajan puolelta, ja vakuutit asianosaamisellaan kokeneetkin myyntimiehet. ”
– Hanne Äyräväinen, Nokka Oy
★★★★★

”Kuvaus oli positiivinen kokemus. Jousia ohjasi ja toteutti kuvauksen ammattimaisesti ja tarkasti, eikä mennyt siitä mistä ”aita on matalin”. Tiukasta aikataulusta ja työmäärästä sekä kokemattomista henkilöistä huolimatta osittain hänen ansioistaan kuvauksissa vallitsi positiivinen tekemisen meininki. Toimitettu lopputuote vastasi täysin odotuksiamme, osin jopa ylitti.”
– Niko Nevalainen, Vapo Oy
★★★★★

”North Arrow Films toteutti juoksutapahtuma Run4Your Lifen mainosvideon sekä televisioon että someen. Yhteistyö oli sujuvaa, asiat hoituivat sovitussa aikataulussa ammattitaidolla, asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen. Suosittelen lämpimästi!”
– Laura Siltala, Creative Roots Ry / R4YL
★★★★★

”Toteutettiin yhdessä ammattimainen promovideo yritykselleni. Laatu oli hyvä, lopputulos mieleinen ja kaikki omat toiveet huomioitiin erittäin hyvin. Palvelutaso korkeata luokkaa!”
– Tommi A. Ahonen, Poprock Musiikkitalo
★★★★★

”Yritys tarjoa yksilöllistä palvelua, jossa aidosti kuunnellaan asiakkaan toiveita ja tavoitteita. Ratkaisuja etsitään perustellusti tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Työ tehdään sydämellä ja vahvalla ammattitaidolla. Suosittelen lämpimästi!”
– Anu Laasanen, Sovatek-säätiö
★★★★★

”Yksilöllistä palvelua, jossa huomioidaan asiakkaan omat tavoitteet ja budjetti. Jokaisessa projektissa pyritään selkeästi tekemään työ mahdollisimman laadukkaasti ja hyvällä asenteella!”
– Maria Lappi, Tmi Maria Lappi
★★★★★

”Moi, mä olen ihan liikuttunut. Tämä on todella hyvä.”
– Sanna Myllärinen, Kustannusosakeyhtiö Uusitie

 

”Kuvaukset olivat mukava kokemus. Hienoa kun saa työskennellä ammattitaitoisten ihmisten kanssa. Osasimme odottaa hyvää klippiä. Myös kuvattava kertoi prosessin olleen mielenkiintoinen.”

”Video ja käsis ovat erittäin hyviä..eli kiitos!”

”Lopputuote vastasi odotuksianne oikein mainiosti! Olimme todella tyytyväisiä materiaaliimme ja aiomme käyttää North Arrow Filmsin palveluita jatkossakin. Lisäksi olemme kertoneet yrityksestäsi muille toimijoille ja suositelleet palveluita. Äänet, kuvakulmat ja leikkaus olivat mainioita. Videot tulevat jatkossa olemaan osa palveluidemme markkinointia.”

”Kiitos! Teit videosta täydellisen. Kiitos omasta ja edustamani xx:n puolesta!”

”Menin sanattomaksi! Tämä on todella hyvä. Ei mitään korjattavaa, lisättävää, muutettavaa. Täydellinen – KIITOS!”