Menu
North Arrow Films logo

Videoita jotka osuvat maaliin

VIDEOITA JOTKA OSUVAT MAALIIN

ASIAKASTYYTYVÄISYYS

ASIAKAS-TYYTYVÄISYYS

Keräämme kirjallista palautetta projektien jälkeen, jotta voimme kehittää toimintaamme entistä paremmaksi. Haluamme aina, että asiakkaamme on tyytyväinen! Meille tyytyväisyys ei kuitenkaan tarkoita vaikenemista, jos epäilemme, että lopputulos on matkalla väärään suuntaan. Uskallamme ottaa kantaa ideoihin – tavoitteemme on tehdä mahdollisimman hyvä video käytettävissä olevin resurssein.

 

Tällä hetkellä
100% palautekyselyyn vastanneista asiakkaistamme kertoo olevansa tyytyväisiä saamaansa palveluun!

100% palautekyselyyn vastanneista asiakkaistamme kertoo olevansa tyytyväisiä toteutettuun videoon!

100% palautekyselyyn vastanneista asiakkaistamme kertoo suosittelevansa North Arrow Filmsiä yhteistyökumppaneilleen!

 

Tavoitteemme on yltää ja pysyä 100% asiakastyytyväisyydessä!

sydän
★★★★★

”North Arrow Films toteutti PhysioToolsille esittely/promovideon. Yhteistyö oli sujuvaa ja mukavaa, tarpeitamme ja toiveitamme kuunneltiin ja tuotantoporukalta tuli hyviä ehdotuksia ja ideoita. Kuvaukset olivat hieno kokemus, johon moni henkilökunnastamme pääsi osallistumaan näyttelijöinä. Kaikki projektissa mukana olleet henkilöt hoitivat hommansa ammattimaisesti ja hyvässä yhteishengessä. Olemme tyytyväisiä sekä projektin kulkuun että lopputulokseen."


– Julia af Ursin, PhysioTools Oy

★★★★★

”Kuvaus oli positiivinen kokemus. Jousia ohjasi ja toteutti kuvauksen ammattimaisesti ja tarkasti, eikä mennyt siitä mistä ”aita on matalin”. Tiukasta aikataulusta ja työmäärästä sekä kokemattomista henkilöistä huolimatta osittain hänen ansioistaan kuvauksissa vallitsi positiivinen tekemisen meininki. Toimitettu lopputuote vastasi täysin odotuksiamme, osin jopa ylitti.”


– Niko Nevalainen, Vapo Oy

★★★★★

”North Arrow Films toteutti Kriisinhallintakeskuksen 10-vuotisvideon. Yhteistyö oli huippuhyvää, asiat hoituivat aikataulussa ja erittäin ammattimaisesti. Ymmärrettiin asiakkaan tarpeet mutta samalla uskallettiin kertoa oma ammattilaisen mielipide, joka varmisti sen että lopputulos oli erinomainen. Suosittelen erittäin lämpimästi"

 

– Elina Ollila, CMC-Finland

★★★★★

”Alusta alkaen yhteistyö North Arrow Filmsin kanssa sujui kitkatta ja luontevasti. Erityisen kiitettävää oli nopeat reagoinnit ja aikataulussa pysyminen jopa niin, että meitä patisteltiin täällä päässä, mikä oli erittäin hyvä.”


– Sanna Myllärinen, Kustannusosakeyhtiö Uusi Tie

★★★★★

”North Arrow Films toteutti Suomen suurimman opiskelijatapahtuman, Hämeenkadun Appron, aftermovien 2017. Video vastasi juuri sitä tunnelmaa ja meininkiä mitä halusimmekin ja kaiken lisäksi ylitti vielä odotuksemme. Yhteistyö oli todella mutkatonta ja kaikkia toiveitamme kuunneltiin. Myös tuotantoporukalta tuli paljon hyviä ehdotuksia ja ideoita. Kaiken kaikkiaan olimme todella tyytyväisiä North Arrow Filmsiin!”


– Maria Suutala, Boomi Ry

★★★★★

”Toiveitamme kuunneltiin projektin eri vaiheissa todella hyvin! Meillä olikin kaikenlaisia kysymyksiä ja toiveita eri kohdissa, ja ollaan kyllä tyytyväisiä lopputulokseen ja yhteistyöhön. Välillä tuntui, että kyseleekö liikaa, mutta aina hyvin vastattiin ja osattiin osaa huomioon meidän tarpeet ja odotukset.”


– Tuuli Pelho, Kopiosto Ry

★★★★★

”Projektin suunnittelu onnistui varsin jouhevasti. Tuli monia hyviä ideoita toteuttajan puolelta, ja vakuutit asianosaamisellaan kokeneetkin myyntimiehet.”


– Hanne Äyräväinen, Nokka Oy

★★★★★

”Oli mainiota tehdä kaksi musiikkivideota North Arrow:n kanssa! Yhteistyö oli mutkatonta, jälki laadukasta ja kaikki sujui suunnitelmien mukaan aikataulussa”


– Ida Bois, White & Light Oy

★★★★★

”North Arrow Films toteutti juoksutapahtuma Run4Your Lifen mainosvideon sekä televisioon että someen. Yhteistyö oli sujuvaa, asiat hoituivat sovitussa aikataulussa ammattitaidolla, asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen. Suosittelen lämpimästi!”


– Laura Siltala, Creative Roots Ry / R4YL

★★★★★

"Lopputuote ylitti odotuksemme ja on erinomainen ja tulee olemaan laajasti käytössä. Suosittelin teitä jo viraston sisällä muillekin"


– Juha Lehtola, Liikennevirasto

★★★★★

”Toteutettiin yhdessä ammattimainen promovideo yritykselleni. Laatu oli hyvä, lopputulos mieleinen ja kaikki omat toiveet huomioitiin erittäin hyvin. Palvelutaso korkeata luokkaa!”


– Tommi A. Ahonen, Poprock Musiikkitalo Ky

★★★★★

”North Arrow Films tarjoa yksilöllistä palvelua, jossa aidosti kuunnellaan asiakkaan toiveita ja tavoitteita. Ratkaisuja etsitään perustellusti tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Työ tehdään sydämellä ja vahvalla ammattitaidolla. Suosittelen lämpimästi!”


– Anu Laasanen, Sovatek-säätiö

sydän

”Olipa ilo katsella sun käden jälkeä. Hienot videot, vau!”

 

”Hyvää osasin odottaakin, kun seurasin kuvauspäivänä millä pieteetillä teit työtä.”

 

”Maanantaina ääneen ihmeteltiin porukalla, että miten olitkaan saanut meidän toimituksen tilasta tai omenapuutarhasta tai meistä niin raikkaan näköisiä!”

 

”Kuvaukset olivat mukava kokemus. Hienoa kun saa työskennellä ammattitaitoisten ihmisten kanssa. Osasimme odottaa hyvää klippiä. Myös kuvattava kertoi prosessin olleen mielenkiintoinen.”

 

”Video ja käsis ovat erittäin hyviä..eli kiitos!”

”Lopputuote vastasi odotuksianne oikein mainiosti! Olimme todella tyytyväisiä materiaaliimme ja aiomme käyttää North Arrow Filmsin palveluita jatkossakin. Lisäksi olemme kertoneet yrityksestäsi muille toimijoille ja suositelleet palveluita. Äänet, kuvakulmat ja leikkaus olivat mainioita. Videot tulevat jatkossa olemaan osa palveluidemme markkinointia.”

 

”Kiitos! Teit videosta täydellisen. Kiitos omasta ja edustamani xx:n puolesta!”

 

”Menin sanattomaksi! Tämä on todella hyvä. Ei mitään korjattavaa, lisättävää, muutettavaa. Täydellinen – KIITOS!”