Menu

AFTERMOVIE

AFTERMOVIE

AFTERMOVIE

Aftermovie on loistava tapa viestiä onnistuneesta tapahtumasta, avajaisista, kilpailuista tai messuista asiakkaille sekä kontaktoida heitä sosiaalisessa mediassa tapahtuman jälkeen.

 

Videon yhteyteen on hyvä tehdä esimerkiksi arvontoja tai palautekyselyjä! ”Tägää kommentteihin se kaveri, jonka haluat nähdä ensi vuonna messissä, ja osallistu arvontaan!” Näin videon avulla voidaan lisätä sosiaalisen median seuraajia ja tuoda julkaisulle lisää näkyvyyttä.

 

Video etenee yleensä musiikilla ja ideana on näyttää parhaita hetkiä tapahtumasta. Lisäksi voidaan käyttää tekstejä ja grafiikoita.

 

Yleensä videokerronnassa toimii ”show – don’t tell” -periaate. Tässä tapauksessa haastattelut on syytä jättää muun tyyppisiin videoihin!

 

Videon kuvaaminen tapahtumasta on järkevä sijoitus tulevaisuuteen. Samasta videomateriaalista on helppo editoida mainos seuraavan vuoden tapahtumaan. Näin seuraavan vuoden tapahtuman mainostus onnistuu pienellä budjetilla, kun videon kuvaamiseen ei tarvitse käyttää resursseja.

Mainosvideo, yritysvideo, esittelyvideo, aftermovie. North Arrow Films - Videotuotantoa joka osuu maaliin
  • Tapahtumasta kuvattu fiilisvideo sosiaaliseen mediaan
  • Kesto yleensä 1 min – 3 min
  • Musiikkia ja nopeatempoista kuvitusta
  • Hinnat alkaen 1290 e + alv 24%

REFERENSSI: Hämeenkadun Appro – aftermovie

Asiakas: Boomi Ry

REFERENSSI: SG Armaturen – sähkömessut

Asiakas: SG Armaturen

REFERENSSI: Kauppakeskus Seppä – avajaiset

Asiakas: Kauppakeskus Seppä

REFERENSSI: MTC Flextek – Konepajamessut

Asiakas: MTC Flextek

Tehdään tapahtumallesi aftermovie, jolla mainostat myös seuraavan vuoden tapahtumaa ja keräät pisteet sosiaalisessa mediassa!

Pyydä tarjousta

Seuraava videotuote